Munskänkarna sektion Båstad
  • Startsida
  • Vintips
  • Sardinien 23 Oktober 2020
  • Roussillon vinort 2020 Enehall 13 Mars
  • Årsmöte 7 Febr. 2020 Nobelviner.
  • Sydafrika, Tryffelsvinet 22 Nov.2019
  • Risotto-Piemonteviner 25 okt. 2019
  • Helsingör Vinfestival 5 Okt. 2019
  • Viner i skaldjurstider Enehall 23 Aug. 2019
  • Sparris på Norrviken 10 maj 2019
  • Provningsmetodik 5 April 2019
  • Barbaresco 8 mars 2019. Vinort 2019.
  • Årsmöte 8 Febr. 2019 provning Sicilien
  • Nyhetsprovning 7 Dec.2018
  • Champagne Epernay 23 Nov.2018
  • Landskamp 21 Sept. 2018 Enehall
  • Startmöte/tipspromenad 19 Aug. 2018
  • Jubileum 1 Juni 2018 Enehall
  • Årsmöte 2017-Champagneprovning. 10 Febr.
  • Portugal 24 Nov. 2017
  • Israel, Golanhöjderna 13 April 2018
  • Luberon 9 Mars 2018.
  • Australien 22 Sept. 2017 Enehall
  • Helsingör Vinfestival 7 Okt. 2017
  • Provning Bordeaux 2017-04-07 Jan Magnusson
  • Provning Castello Banfi. 9 Sept. 2016
  • Norrviken 20 Aug. 2017
  • Årsmöte/Stationsprovning 12 Febr. 2016
  • Provning Kaiserstuhl 6 Mars 2015
  • RESETIPS region Baden, Tyskland (+Alsace)
  • Provning Washington State 17 Okt. 2014
  • Provning Montsant-Priorat 21 Okt. 2016
    • Provning Provence 15 April 2016
  • Provning defekta viner 4 April
  • Bilder 30-årsjubileum 22 Nov. 2013
  • Norrviken 2016 21 Augusti

Årsmöte med provning på tidigare serverade Nobelviner. 4 röda viner provades under ledning av vår UA Elizabeth Lindström.

​Det blev en festlig tillställning med 53 st deltagare. Och årsmötet var väl förberett, så valen av ledamöter och övrig presentation av årsredovisning m.m. tog endast 27 minuter i anspråk. Nytt rekord alltså !

Och sin vana trogen tackade vår Ordförande Ola Sahlin övriga styrelsen för ett väl utfört arbete under det gångna året. Och själv fick han ett TACK och en skål från medlemmarna som alla gärna ville se honom göra goda gärningar även detta kommande verksamhetsår 2020. 

Följande viner provades och detta med en utförlig beskrivning från vår UA.

1.  Piccini Poggio Teo Chianti Classico 2010.                               189.-

2.  Domini la Cartoixa Formiga De Vellut 2014.                             229.-

3.  Château Mont-Redon Châteauneuf-du-Pape Rouge 2010.     289.-

4.  Gérard Bertrand Cigalus Rouge 2016.                                      315.-

Till dessa serverades en meny snarlik Nobelmenyn, dock med vissa ändringar.

Oxstek, potatisterrin med rostad gulbeta, saltbakad rotselleri, äppelsallad, och rosmarinkryddad skysås. En som vanligt mycket vällagad meny som Björn i köket på Enehall hade tillagat. Så TACK för det !

Powered by Create your own unique website with customizable templates.